top-img5.jpg

СПОРТНА АНИМАЦИЯ С ФЕХТОВКА

Често срещаме различни и нови занимания, каквото е й спортната анимация. Вероятно тя Ви е позната от забавленията и състезанията, в които сте участвали или сте наблюдавали докато сте били на почивка на море, на планина или някъде на курорт в чужбина. В обслужването на клиентите се включват различни спортни и други занимания, програми и събития, в които може да вземете участие и да изявите своите скрити състезателни, танцови и дори артистични таланти. Ние ви предлагаме да направите нещо различно за вашите служители, колеги или клиенти като ви предлагаме да им дадете шанс да се докоснат до хладното спортно оръжие и основните рицарски принципи, които спортната фехтовка предлага днес и едновременно с това да се забавляват от сърце! 

Какво можем да ви предложим във връзка със спортната анимация, която предлагаме:

* обучение и тренировки във вашата организация, хотелски комплекс, спортен или детски център в определени дни от седмицата или по конкретни поводи и събития

* кратки атрактивни демонстрации на различни празнични събития

Ако все пак не сте сигурни, какво точно искате и не си представяте как ще изглежда едно такова начинание, не се колебайте да се свържете с нас, за да изберем най-подходящото за случая! 

© СПОРТЕН КЛУБ ПО ФЕХТОВКА ЕСКАЛИБУР | Web Design by KABOX | Powered by Visia website builder